Kategoriler: Saç Bakımı

2019 En Havalı Kısa Saç Modelleri

Yaz aylarının en çok tercih edilen modelleri arasında en ön sırada kesinlikle kısa saç modelleri gelir. Sanılanın aksine kısa saç, sadece rahatlıktan öte oldukça havalı bir görünüm katar

Sizler için, çabasız ve güzel bir görünüme sahip 2019 kısa saç modellerini bir araya getirdik.

Kahkülle Kısa Saç Kullanımı

Kısa saç ile dağınık ya da sık kahküller çok güzel bir kombin oluştururlar. Özellikle saçlarınıza hafif dalgalı bir görünüm kazandırdığınız da oldukça havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kısa Saçta Doğal Görünüm

Yaz aylarında elbise kombinleriniz ile kullanabileceğiniz en güzel seçim, saçlarınıza takabileceğiniz bir çiçek ya da güzel bir aksesuardır. Bu sene de oldukça moda olan incili tokalar, seçeceğiniz en güzel tercih olacaktır.

Topuz Modelleri

Kim demiş kısa saça topuz gitmez diye? En çok tercih edilen ve oldukça yakışan bu yarım topuzlar, kısa saçlarınızı oldukça havalı bir görünüme ulaştırır.

Ayrıca yarım topuzunuza takabileceğiniz ince bir fular ya da işlemeli bir takı çok güzel bir hava katabilir. Ya da spor olan yarım topuzunuzu klasik ve şık bir görünüme çevirmek için gösterişli takılar da tercih edebilirsiniz.

Örgü Modelleri

Kısa saçlarınıza hem günlük hem özel bir gecede rahatlıkla uygulayabileceğiniz farklı örgü modelleriyle hareket katabilirsiniz. Yine farklı aksesuarlar ile canlandırabileceğiniz örgüleriniz, oldukça dikkat çekecektir.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!