Kategoriler: Kıyafet Kombinleri

2019 Mayo ve Bikini Modelleri

Yaz aylarının yaklaşmasıyla tatil planları, otel rezervasyonları ve uçak biletleri hazır olanlar için bavulunuzun içinde olmazsa olmaz mayo ve bikini trendleri 2019 sezonunda cıvıl cıvıl ve göz kamaştırıcı. İşte sizin için derlediğimiz 2019 mayo ve bikini modelleri sizde fikir alıp alışverişe başlayabilirsiniz.

Yüksek Bel Bikini Altı

Eskiye dönüş moda da büyük bir trend. 60’larda sıkça tercih edilen yüksek bel bikini altları 2019 yaz sezonunda da birçok markanın tasarımları arasında. Özellikle kilo probleminiz varsa bu bikiniler tam size göre. Yazın yüksek bel bikinilerle olduğunuzdan zayıf görünebilirsiniz.

Uzun Kollu Üstler

Amerikan film ve dizilerinde bolca gördüğümüz sörfçü bayanların sıklıkla terich ettiği uzun kollu bikini üstleri bu yaz sezonunda trend. Güneşlenmeyi sevmiyorsanız veya alerjiniz varsa sizin için ideal bikini tarzı.

Leopar Desenli Bikini & Mayolar

Leopar deseni kıyafetler de olduğu kadar mayo ve bikinelerde de bu sezon çok görüceksiniz. Bronz tende oldukça havalı ve gösterişli. Kullanacağınız altın rengi aksesuarlarla da kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Fırfırlı Tarz Bikini&Mayo

2019 yaz sezonunda bikinilere ve mayolara fırfırlar ile hareket katılmış. Fakat bu tarz her vücut tipine uygun değil. Eğer basen bölgeniz genişse fırfırlı bikini altları sizi daha hacimli gösterecektir veya küçük göğüslere sahipseniz de bikini üstlerinde fırfır tercih etmemelisiniz.

Önden Bağlamalı Bikini Üstleri

Bu yaz sezonunda diğer plajlarda en çok göreceğimiz tarz önden bağlamalı bikini üstleri. Bu bikinleri yüksek bel bikini altlar ile kombinleyebilirsiniz. Her vücüt tipine uygun bu bikinlerden ten renginize ve zevkinize göre alın ve sizde bu sezon bu trendi kaçırmayın.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!