Kategoriler: Kıyafet Kombinleri

2019 Mezuniyet Elbise Modelleri

Bir okul dönemi daha biterken bu özel gecede ne giyeceğim derdi de başlıyor. Bütün gözleri üstünüze toplamak ve çekici olmak kim istemez ki. O zaman senin için hazırladığımız 2019 mezuniyet elbise tasarımlarına göz atıp ilham alabilir ve kendi tarzını oluşturabilirsin…

Uzun Elbiseler

Mezuniyet balolarında genelde uzun elbiseler tercih edilir. Bu elbiseler hem sizi uzun hem de daha zarif göstereceklerdir. Üstü işlemeli veya dantel elbise modellerini tercih edebilirsiniz . Eğer abartılı bir görünüm istemiyorsanız aksesuar olarak kolye veya küpeden birini takmalısınız

Kabarık Elbiseler

Bir prenses gibi olmak istiyorsanız kabarık elbise modelleri tam size göre. Özellikle basen bölgeniz genişse bu tarz elbiseler sizin vücut tipinize daha uygun. Eğer elbise renginizi ten renginize uygun seçerseniz doğru bir kombinle bütün gözleri üstünüze toplayabilirsiniz.

Kısa Elbiseler

Farklı olmak istiyorsanız uzun elbiselerdense kısa elbise giymeyi de tercih edebilirsiniz. İster midi ister mini tamamen sizin tarzınıza bağlı kısa elbiseler tercih edebilirsiniz. Bu tarz elbiseler de ayakkabılarınız gözükeceği için çanta ve ayakkabı rengini birbirine uyumlu veya aynı tonlarda seçmelisiniz.

Kat Kat Elbiseler

Bu sezonun modası olan kat kat elbiseler ile oldukça dikkat çekici görünebilirsiniz.  Vücut hatlarınızı göstermek istemiyorsanız bu elbise modeli tam size göre. Saçlarınızı doğal maşayla kıvırıp açık kullanarak ve kombininize en uygun ayakkabı ve çantayla birlikte mezuniyet gecenize hazırsınız.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!