Kategoriler: Aksesuar Kombinleri

2019 Nail Art Tasarımları

Ojelere farklı bir bakış açısı getiren Nail art sanatı oldukça beğenilen ve 2019 yıllının göz trendleri arasında Nail Art (Tırnak Sanatı) tasarımlarını denemeden önce sizler için birkaç fikir hazırladık…

Herkesin zevkine uygun tasarımlar içerisinden siz de kendinize uygunu yaptırabilirsiniz.

Sadelikten Yana Olanlar

Sadeliği seven kadınlar düz renkleri, mat renkleri ve ya pastel tonları tercih ediyor. Özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen tonlar pastel tonlar oluyor.

Tercihini Minimal Tasarımlardan Kullananlar

Düz renklerin yanı sıra tercihini minimal tasarımdan kullanan kadınlar sizleri de unutmadık… Çok yoğun olmamakla birlikte minimal fakat şık tasarımlar birçok kadın tarafından en çok tercih edilenler arasında.

On Parmağında On Tasarım Arayanlar

Minimalizmin yanı sıra bazı kadınlar yoğun ve eğlenceli tasarımlardan hoşlanıyor. Sade ve şık giyimlerini tırnak tasarımlarıyla süslüyorlar ve tırnaklarıyla dikkat çekmek isteyenler için bu tarz tasarımlar oldukça dikkat çekici.

Çocuk Ruhlu Tasarımlar

Bazı kadınların içlerindeki çocuk ruhu bu gibi tasarımlarda kendini gösteriyor. Hayat enerjileri resmen yüzlerine, saçlarına ve kıyafetlerine yansıyan bu tarzı ojelerinizde de kullanabilirsiniz.

Parıltısız Asla Diyenler

Gerek çok minimal bir parlaklık gerekse çok daha yoğunluklu parlaklık tercihleri daha çok düğün ve özen günlerde yapıyor. Haliyle şıklığına ve zarifliğine söylenecek söz yok…

Tüm bu tasarımlar her kadının her zaman tercih edebileceği tasarımlardan sadece birkaçı. Her kadın kendi yaratıcılığını kullanarak bambaşka eşsiz tasarımlar yapabilir ve ya yaptırabilir. Sizlere fikir olmasını istediğimiz bu derleme serisini umarız çok beğenmişsinizdir ve size ilham olmuştur. 

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!