Kategoriler: Kıyafet Kombinleri

2019 Plaj Trendleri

Tatil sezonu açıldı, rezervasyonlar yapıldı. Bunlar kolay işler ama en zoru bavul hazırlamak ve yaz için alışveriş yapmak. Siz de hala ne giysem? Bu sene ne moda? Eğer bunları düşünüyorsanız ve sizde bu yazın plaj modasını merak ediyorsanız işte sizin için hazırladığımız trendler…

Hayvan Desenleri

Hayvan desenleri asla modasını kaybetmiyor. Bu yaz plajların en güzel modalarından biri de mayo ve bikinilere renk katan hayvan desenleri… Şimdiden alışveriş listenize bu parçayı ekleseniz iyi olur. Plajların yıldızı olmaya hazır olun!

Kemerli Mayolar

Kemerli mayolar da bu yazın hit parçalarından. Bu mayolar hem belinizi daha ince gösterecek hem de sizi moda ikonu gibi gösterecek! Şu anda mağazalarda kolayca bulabileceğiniz bu mayoların uygun fiyatlı planları da epey mevcut.

Yüksek Bel Bikini

Mayo giymek istemeyen ama göbeği olduğu için bikinide giyemeyen bütün kadınlar buraya! Bu yaz dert edeceğiniz bir şey kalmadı çünkü yüksek bel bikiniler bu yazın trendlerinden. Yüksek bel bikini giyerek göbeğinizi kamufle edebilirsiniz ve daha ince görünebilirsiniz.

Kabuk Aksesuarlar

Deniz kabuğu şeklindeki aksesuarlar bu yaz da çok moda. Hemen hemen her yerde bulabileceğiniz bu aksesuarlar ile plajda süsünüzden ödün vermeden olduğunuzdan daha şık görünebilirsiniz. İster halhal ister kolye ister bileklik ya da isterseniz küpe olarak bulabilir ve kullanabilirsiniz. Ayrıca bu aksesuarlar denizde kararma yapmadığı için bütün yazı onlarla geçirebilirsiniz.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!