Kategoriler: Kıyafet Kombinleri

2019 Tulum Trendi

Tulumlar tek parça olduğu için kullanımı kolay olan kıyafetlerdir ve bu yüzden tulumlar bu sene yine moda. Mağazalarda da sıkça görebileceğiniz tulumlara bu sene her yerden ulaşabilirsiniz. Tulumlar hem rahat hem de sportif bir şıklık vadediyor. Şimdi sizler için hazırladığımız tulum trendi yazımıza bir bakalım…

Jean Tulumlar

Jean tulumlar bu sene çok moda. Hem sportif hem de cool görünen jean tulumlarınızı askılı bluzlarla, basic tişörtlerle istediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz. Böylece hem rahat hem de şık bir görünüme kavuşursunuz. Ayrıca Jean tulumlarınızın altına ister spor ayakkabı ister sandalet giyebilirsiniz, ikisi de çok şık duracaktır.

Salaş Tulumlar

Salaş tulumlar bu yazın en rahat kıyafetleri olmaya aday! Bu tulumlar ilk bakıldığında elbise gibi görünen tulumlardır ve salaş oldukları için size hareket özgürlüğü tanırlar ve rahat etmenizi sağlarlar. Ayrıca bu tulumları ister spor bir şekilde isterseniz de şık bir şekilde kombinleyebilir ve ister sıradan bir günde isterseniz de özel bir günde giyebilirsiniz.

Çiçekli Tulumlar

Çiçek desenli tulumlar sezonun romantik seçenekleri arasında. Çeşitli formlarda seçenekler sunan bu modeller zarif ve şık görünmek isteyenleri bekliyor. Çiçek desenli tulumların en iyi eşlikçileri ise sandaletler. Siz de çiçekli bir tulum sahibi olup yazın göz alıcı modasına ayak uydurabilir ve tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Eminiz size çok yakışacak!

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!