Çocukluğunuzdan beri hayalini kurduğunuz düğününüze son birkaç ay kaldı. Her şey mükemmel olsun istiyorsunuz en kusursuz biçimde en özel gününüzün herkes tarafından beğenilmesini istemek sizin en doğal hakkınız. Gelinliğinizi seçerken eminiz çok yoruldunuz araştırmadığınız dergi ve blog kalmadı.

Şimdi arkanıza rahatça yaslanın ve sizin için hazırladığımız sezonun en öne çıkan gelinlik modelleri yazımızı okuyarak ilham alabilirsiniz.

Klasik Model Gelinlikler

Meghan Markle Prens Harry ile evlenirken giydiği Givency imzalı sade gelinliği herkesin hafızasına kazınmıştır. Birçok marka koleksiyonlarında klasik düz gelinlikler tasarladırlar. Sizde sade gelinliklerden tarafsanız bu kraliyet tarzı gelinlikler tam size göre.

Fiyonk Model Gelinlikler

2019 Sezonu gelinlik modellerinde fiyonk oldukça popüler. Gelinliğinizin belinde, önünde, omzunda, eteğinde kesinlikle size farklı bir tarz katacaktır. İster kabarık iste sade olsun tamamen tarzınıza göre kurdele model gelinlikler tercih edebilirsiniz.

3 Boyutlu Çiçek Desenli Gelinlikler

Klasik pul veya taş tasarımlardan sıkılanlar için tasarımcılar dantel veya tül üzerine büyük çiçek desenleri kullanarak gelinliğe farklı bir bakış açısı getirdiler. Özellikle kır düğünü yapmayı düşünüyorsanız bu tarz gelinlikler oldukça konsepte uyacaklardır.

Dantel Model Gelinlikler

Yıllar geçse bile dantel model gelinlikler her zaman olduğu gibi sade ve gösterişliler. V yaka, sırt dekolteli, balık veya kabarık tarzda her gelinlik modelline dantel inanılmaz yakışıyor. Bu tarz gelinliklerle oldukça romantik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!