Kategoriler: Genel Bilgiler

2019 Yaz Kadın Parfüm Önerileri

Parfüm sıkmayı ve koleksiyonu olan kişiler çok iyi bilirler ki parfümler tene ve mevsime göre değişir. Nasıl ki kışın ve yazın farklı kıyafetler giyiyorsak yaz ve kışında farklı parfümler kullanmalıyız.

Her koku her tende farklı kokar ve kalıcılığı bile tenimize göre değişir. Yazın bir çok insan daha taze ve çiçeksi kokular tercih eder ağır ve baharatı parfümlerdense. İşte sizin için 2019 yazın popüler olan kadın parfümlerini hazırladık sizde satın alarak daha fresh ve çiçeksi kokabilirsiniz.

Modern Muse Le Rouge- Estee Lauder

Çiçeksi ve gül kokularını seviyorsanız tam size göre bir parfüm. Kalıcılığı yüksek olan bu parfümü mutlaka denemelisiniz. Kullananların vazgeçemediği parfüm olarak gösteriliyor.

Katia Parfüm – Vakko

İnci çiçeği, gül ve yasemini içinde bulunduran bu eşsiz parfüm tam bir yaz parfümü. Karışımı etkileyici ve taze olan bu parfüm diğer parfümlere göre fiyat bakımından da oldukça avantajlı.

Eternity Now-Calvin Klein

Meyve ve çiçek kokularının birleşimden oluşan bu parfüm hafif ama kalıcı kokular isteyenler için ideal. Hem yazın hem kışın kullanabilceğiniz dört mevsimlik bir parfüm.

Mademoiselle Rochas –Rochas

Elma ve frenk üzümlerinden oluşan bu parfüm yaz ayları için oldukça ideal. Kalıcılığı konusunda bir numaralı parfüm markalarından gösterilen Rochas parfümleri oldukça kalıcı ve etkileyici oluyor.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!