Kategoriler: El/Ayak Bakımı

2019 Yaz Oje Modelleri

Kıyafetinize uygun sürdüğünüz ojeler bu yazın oldukça renkli ve dikkat çekici. Neon, rengarenk, turunculu ve sarılı tonlarda ojeler içinizi ısatacak ve enerjinizi artıracak. Klasikleşmiş kırmızı ve siyah oje renginden kurtulun ve bu renklerde ojeler sürün. İşte 2019 yaz oje modelleri ve tarzlarını sizler için derledik…

Turuncu Ojeler

Yıllın rengi olan mercan rengi ve tonları kıyafetler kadar ojelere de yansımış Bu yaz daha çok turuncu ve onu alt tonları ojeler oldukça moda. Sizde eğer bu tonlarda bir ojeniz yoksa bu yıllın trend rengi olan bu tonlarda ojeler mutlaka almalısınız.

Her Parmak Farklı Renk

Her parmağınıza farklı renk uygulayarak rengârenk ojeler sürebilirsiniz. Yapacağınız kombinler ile oldukça haraketli tam bir yaz havasında elleriniz olabilir. Süreceğiniz renkleri birbiriyle uyumlu renkler olmasına özen gösterin.

Tasarım Ojeler

Yaptırdığınızda ellerinize bakmaya doyamayacağınız tasarım ojeler oldukça dikkat çekici olacaklardır. Geometrik desenler ve çizgilerde birkaç parmağınıza uygulayarak diğer parmaklarınızda tek renk ojeler tercih edebilirsiniz. Birbirleriyle uyumlu renklerde sizde bu tarz çılgın ojeler deneyebilirsiniz.

Neon Tonlar

Bu sene oldukça trend olan neon renkleri tırnaklarınızada uygulayabilirsiniz. Yeşil ve sarı tonlarında ojeler sürüp kıyafet kombinlerinizi bu renklere göre yapmalısınız.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!