Kategoriler: Kıyafet Kombinleri

2019 Yazının En Trend Tarzları

Bu yaz birbirinden farklı desen ve renklerin ön plana çıktığını aylar öncesinden Milano ve Paris moda haftasında gözlemlemiştik. Pantone yıllın renklerini duyurduktan sonra mağzalarda ve dolaplarda bu renkleri görmeye başlamıştık.

Bu yazın plajlarda, sokaklarda ve festival alanlarında bu tarzları çok sık göreceksiniz. Siz bu sezonun enlerini tarzınıza uygulayın. İşte sizin için 2019 yazının en trend tarzlarıyla karşınızdayız…

Neon Renkli Kıyafetler

Özellikle Kim Kardashian‘ın sayesinde benimsediğimiz bu tarz bu yaz sezonunda da devam edecek gibi görünüyor.  Raflarda bol bol gözükmeye başlayan bu parçalardan herkesin dolabında en az bir tane olmalı diye düşünüyoruz biz de.

Crochet (Örgü) Modelli Kıyafetler

Diğer bir adıysa örgü yada tığ işi tasarımlar. Tamemen bohem görünümüyle bu tasarımlar sizcede harika değiller mi?
Son zamanlarda bir çok markanın koleksiyonlarında bu parçalara rastlıyoruz. Sizde bu tarz parçaları plajlarda ve günlük hayatınızda kombinleyerek giyebilirsiniz.

Renk Bloklama

Farklı renkleri uyum içerisinde kombinleyerek kendi tazınızı oluşturabilirsiniz. Yazın en cıvıl cıvıl ve göz alıcı renklerini bir arada kullanarak sıradanlıktan uzak cesur tarzlar oluşturabilirsiniz.

Leopar Desenli Kıyafetler

Hiçbir zaman eskimeyen trend leopar desenli kıyafetler. Bu yılın renkleriyle kombinleyerek vahşi ve göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Örneğin; jean bir şortun üzerine bluz olarak veya leopar desenli bir etek ve basic bir tshirt ile kombin oluşturabilirsiniz.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!