Kategoriler: Ayakkabı Kombinleri

2019 Yazlık Sandalet Modelleri

Yazın gelmesiyle ayağımıza sıkışan rahatsız eden botlardan ve spor ayakkabılardan kurtulmanın tam vakti. Şöyle ayağınıza güzel bir pedikür yaptırın ve yazın bu sandaletlerle ayaklarınızı havalandırın. 2019 yaz sezonunda birçok marka birbirinden farklı ve çeşitte sandalet modelleri kullandılar.

Bu sandaletleri ister yazlık uzun bir elbisenin altına giyin ister günlük hayatınızda şort ve eteğinizin altına kombinleyebilirsiniz. İşte 2019 yazlık sandalet modellerine birlikte bakalım.

Bağcıklı Sandaletler

Gladyatör tarzı bilekten bağlamalı bu sandaletler bu sene oldukça moda. Kısa şort ve eteklerinizle kombinleyebilirsiniz. Dikkat güneşli havalarda güneş kremi kullanmadan çıkmayın. Bacağınızda iplerin izi çıksın istemeyiz.

Parmak Arası Topuklu Sandaletler

Yazın kumsalda genelde parmak arası terlikler tercih ederiz fakat topuklu parmak arası sandaletler oldukça kulağa garip ve sıradan geliyor. Bu sezon birçok marka parmak arası modelini topuklu ayakkabılar da kullanmışlar.

Hasır Sandaletler

Hasır çanta sevenler bu ayakkabılara da bayılacaklar. Oldukça eski ve doğal görünümü olan bu ayakkabıları puantiyeli elbiselerin altında kullanarak 60’lı ve 70’li yılların esintisini bugüne  taşıyabilirsiniz.

Sıradışı Topuklar

Dikkat çekmeyi seviyorsanız herkes tarafından konuşulmak istiyorsanız bu ayakkabılar tam size göre. Alışılmışın dışında olan geometrik topuklar bu çağın bir devrimi. Sizde kombinlerinize hareket katmak için bu tarz ayakkabılar tercih edebilirsiniz

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!