Kategoriler: Ev Dekorasyonu

Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Salon veya yemek odası dekorasyonu yaparken sadece kendinizi değil, evinize gelecek olan misafirlerinizi de düşünürsünüz. Evinizde ağırlayacağınız konuklar ‘Nasıl daha rahat ederler? Hangi köşede oturmak isterler?’ gibi soruları düşünebilirsiniz. Söz konusu yatak odası dekorasyonu olduğunda ise tamamen sizin rahatlığınıza ve gözüne hitap edecek şekilde olmalı.

İstediğiniz mobilyayı, halıyı, duvar rengini ya da tamamen sizin yaratıcılığınıza kalacak şekilde istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Evinizin diğer odalarından bağımsız olan yatak odası ne kadar özel ve sizin zevkinize uygun olursa o kadar mutlu olursunuz.

Eğer bu odayı erkek arkadaşınızla ya da eşiniz ile paylaşacaksanız onun ne istediğine, ne düşündüğüne de dikkat etmelisiniz. İkinizde ortak noktada buluşarak tercih yaparsanız yatak odanızdan içeri girdiğiniz anda ikinizide çok mutlu olabilirsiniz.

Yatak odası dekorasyonu yaparken demir başlıklı yataklar kullanabilirsiniz. Demir başlıklı yataklar, odanıza vintage bir hava katabilir. Yatağınızın başlık kısmını yasladığınız duvarın üstüne mini tablolar ile süsleyebilir, zevkinize göre çekmeceli ya da yine demir ayaklı komodinleri başucunuza koyabilirsiniz.

Çift kişilik bir yatağı yastıklar yardımıyla daha büyük göstererek yatak odanıza hava katabilirsiniz. Ayak kısmına koyacağınız mini bir koltuk sabah çoraplarınızı ya da ayakkabılarınızı giyerken size büyük kolaylık sağlayacağı gibi görüntü olarak da şık görünebilir. Sizin için bulduğumuz fotoğraftaki yatak odalarındaki gibi büyük örgülü örtüler ile yatağınızı süsleyebilirsiniz.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!