Eşinizle bir ömür parmağınızda taşıyacağınız, aşkınızın simgesi evlilik yüzüklerinizi nasıl seçeceğinize karar verdiniz mi? Sizler için son yıllarda en çok tercih edilen ve 2019’da da popülerliğini koruyan alyans modellerini derledik. 

Klasikten Vazgeçemeyenlere

Alyans denince akla gelen, en klasik model bu altın sarısı düz alyanslardır. Dilerseniz bu alyansları tercihinize göre rose gold, sarı altın ve beyaz altın renklerinde kişiselleştirebilirsiniz.

Anneannelerimizin zamanlarından bu zamana gelen, son yıllarda da oldukça moda olan bu alyanslar; alyansı tektaş ile birlikte kullanmak isteyenler için de en doğru tercih olacaktır.

Farklılığı Arayanlara

Değişen zaman ile birlikte artık klasik modellerden sıkıldıysanız, farklı ve sizi yansıtacak bir alyans tercih etmek isterseniz; bu kişiye özel tasarlanan sıra dışı alyanslar tam size göre. İstediğiniz ayarda ve tasarımda yaptırabileceğiniz bu alyanslar oldukça dikkat çekecek.

Birbirini Tamamlayan Alyanslar

Aşkınızın simgesi olacak evlilik yüzüklerinizin eşinizle bir bütün olmasını istiyorsanız bu alyanslar tam size göre. Yine bu yüzükleri de tasarım işler yapan bir kuyumcuda istediğiniz ayarda yaptırabilir ya da hazır olan seçenekler arasından birini tercih edebilirsiniz.

İki Renk Alyanslar

Alyanslarınızın günlük takılarınızla uygun renkte olmasına özen gösteriyorsanız fakat beyaz altın ya da gold arasında tercih yapamıyorsanız; bu iki renkli alyanslar tam da sizin için yapılmış diyebiliriz. Tek bir renkle sabit kalmak istemeyenlerin en çok tercih ettiği iki modeli sizler için bir araya getirdik.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!