Düğün tarihiniz hazır. Peki ya davetiyeleriniz hazır mı? Sizler için bu yılın en gözde düğün davetiyelerini derledik.

Siyahın Şıklığı

Son yıllarda sıkça karşılaştığımız bu siyah davetiyeler, hem çok şık bir görüntü oluştururken hem de sadeliğiyle dikkat çekiyor. Özellikle siyah üzerine gold renkli yazılar davetiye seçiminde sıkça tercih edilen modellerden oluyor. Şeffaf davetiyeler ise hayatımıza çok yeni giren modellerden olsa da uzun zamandır popülerliğini koruyor.

İllüstrasyon Düğün Davetiyeleri

En eğlenceli konseptlerden biri de illüstrasyon tekniğiyle kendi fotoğraflarınızdan oluşturulan bu düğün davetiyesi seçeneğidir. Sevdiklerinize fotoğraflarınızdan hazırlanmış olan bu eğlenceli çizimlerle yapılmış magnet ya da sticker gibi hediyeler de verebilirsiniz. Böylelikle düğününüz geçse bile hep akılda kalmış olursunuz.

Farklı Konseptler

Bu senenin en farklı konseptlerinden ikisini sizler için araştırdık. İlki puzzle davetiyeler. Yapı olarak biraz daha sert bir katman üzerine basılan bu davetiyeler, daha sonra puzzle haline getiriliyor. Bu puzzle parçalarını kendi seçiminize göre hazırlanan kutuların içerisinde şık paketler halinde sevdiklerinize gönderebilir ve eğlenceli bir hatıra bırakabilirsiniz.

Diğer bir seçeneğiniz ise misafirlerinizin yalnızca davetiyeyle katılabileceği bir düğün planladıysanız, davetiyelerinizin içerisine bir dilek kartı koyarak, sevdiklerinizin en güzel gününüz adına iyi dileklerini okuyabilir; bir ömür saklayabilirsiniz.

Takvimli Seçenekler

En çok tercih edilen modellerinden birisi de bu takvimli modellerdir. Görsel olarak oldukça güzel duran bu modelleri, düğün konseptinize göre farklılaştırabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!