Kategoriler: Sağlık

2019 Güzellik Trendleri

Güzellik göreceli bir kavramdır. Kimi için beyaz ten güzel iken bir başka kişi esmer teni güzel bulabilir. İnsanların fikri ne olursa olsun siz kendinizden taviz vermeyin, bakımlı olun!

Değişen yıllarla bakım trendlerine de yenileri ekleniyor. Sizde 2019 trendleri ile cildinizi en iyi şekilde koruyun.

Mevsime göre cilt bakımı rutininiz de değişebilir. Cilde temas etmeden yapılan kızılötesi ışın bakımı, cildin ısı emme kapasitesini ayarlar ve kolayca düzenleyerek cilt bakımında günümüzün trendleri arasına girmiştir. Bunun yanı sıra kağıt maskeleri de kış mevsiminde kullanabilirsiniz.

Cilt bakımın sadece yapılan maskeler, gidilen masajlar ya da sürülen kremler olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sağlıklı yaşam ile cildinize dışarıdan değil, içeriden destek olmalısınız. Yağlı yiyecekleri bir kenara atıp daha çok yeşil ağırlıklı beslenmeniz cildinize çok iyi gelecektir. Sağlık bir yaşamın yanında iyi bir cilt için bunu bir rutin hâline getirebilirsiniz.

Güzellik sektöründe ön plana çıkan bir diğer şey ise ‘kişiselleştirilmiş ürünler‘dir. Kullanan kişiye kendini özel hissettiren bu ürünler, kişiye özel üretildikleri için sadece kullanana faydalı olacaktır. Sizin cildinize uygun olarak hazırlanmış olan ‘kişiselleştirilmiş ürünleri‘ denemeyi unutmayın!

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!