Kategoriler: Moda

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

2019 mayo ve bikini trendlerine danteller, tül kumaşlar, çiçek desenleri ve çizgiler damgasını vuruyor. Bu sezon, diğer sezonların aksine canlı ve renkli bikiniler yerine pastel renklerden oluşan ya da siyahın hakim olduğu tasarımlar ön plana çıkıyor. Gelin, bu yıl plaj modasını oluşturan mayo ve bikini tasarımlarına birlikte göz atalım.

2019 Mayo Modası

Bu yıl da, hemen her yıl olduğu gibi mayo tasarımları çok dikkat çekici. Geçmiş yıllardan farklı olarak bu sene plajlarda fırfır yakalı mayolar ve dantel işlemeli detaylar göreceğiz.

Fırfır Detaylı Tasarımlar

2019 plaj modasına en net damgasını vuran model, fırfır yakalı ve bunun yanı sıra dantel ve tül detaylı tasarımlar. Romantik görünümü ve kusursuz duruşu ile dikkat çeken fırfırlar; fazla kiloları gizlemekte de oldukça başarılı. Üst kısmı daha geniş, omuzları daha düzgün ve koldaki fazla kiloları gizlemekte oldukça başarılı olan bu fırfır modelleri, bikini üstü olarak görmeniz de mümkün. Yalnız basenlerin daha geniş görünmesinin önüne geçmek adına fırfır modellerin bikini ya da mayo altı olarak kullanılmasını tavsiye etmiyoruz.

Tek İp Askılı Mayolar

Tek ip askılı mayo veya bikiniler geçmişte kaldı diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Bu sezon plaj modasında sık sık karşımıza çıkacak olan tek ip askılı mayolar, farklı desen ve tasarımları ile oldukça havalı görünüyor. Özellikle mayokini tarzında düşünülen bel ve göğüs dekoltesi detaylı tasarım mayolar bu yaz çok konuşulacak. Bu tarz yoğun detaylı bir mayoyu canlı ve dikkat çekici renkler yerine pastel tonlarından ya da tek renklerden seçmeniz, detayların ön plana çıkması açısından oldukça önemlidir.

Çizgi Detaylı Mayolar

Çizgiler her dönem olduğu gibi bu sene de yine yerini koruyor. Özellikle uzunlamasına çizgiler, vücudu olduğundan daha ince ve uzun gösterdiği için çok tercih ediliyor. Ayrıca belden bağlama detayları da beli olduğundan daha ince göstermeye yardımcı olarak plajlarda sizi oldukça havalı göstermeye yetecek.

Geçmiş senelerden farklı olarak, siyah beyaz çizgilerin yerine bu sene renkli çizgiler de ortaya çıktı. Plaj modasına retro bir hava da getiren bu renkli çizgileri kombinlemek de oldukça basit. Yırtık beyaz mini şortlar, ince askılı tek renk basic elbiseler ve kimonolar plaj modasına uymanız için yetecektir.

2019 Bikini Modası

Her sene olan ince askılı alt üst bikini takımlarının yanı sıra, bu sene çok fazla retro model bikiniler bulunmakta. Bunun yanı sıra plaj modasının vazgeçilmezi leopar desen de, bu sene hemen her kategoride olduğu gibi, yine çok ön planda. Sizler için bu yıl plajlarda en çok tercih edilen bikini modellerini bir araya getirdik.

Leopar Desenli Bikiniler

Seksi görünümünü hiçbir zaman kaybetmeyecek zamansız desenlerden biri olan leopar bu sene de çok moda. Genelde gold takılarla kombinlenen bu desenler, çeşitliliği ile size de hitap edecektir.

Örgü Bikini Modelleri

Bu senenin koleksiyonlarında olmayan ama plajlarda en sık gördüğümüz modellerden birisi örgü bikinilerdir. Daha bohem bir tarz yaratan bu tasarımlar, örgü olması nedeniyle aslında deniz veya havuz suyuna pek uygun sayılmaz. Bu yüzden örgü model bir bikini ile plaja gidecekseniz yanınıza mutlaka yedek bir mayo veya bikini almanızı öneririz.

Tesettür Plaj Modası

Tesettür plaj modasında bu sene göz kamaştırıcı birçok yeni tasarım mevcut. Standart haşemalar, tek renk düz kesim tesettür mayolarının yanı sıra bu sene fırfırlı yakalar, çeşit çeşit desenler ve canlı renkler de var. Özellikle pullu ve taşlı tasarımlar bu sene tesettür plaj modasının vazgeçilmezlerinden. Ayrıca bu sene tesettür giyim için tasarlanan farklı deniz bonesi tasarımları da çok dikkat çekiyor.

Fırfır Yaka Detayları

Bu senenin mayo ve bikinilerinde hakim olan fırfır detayları, tesettür plaj modasında da kendini gösteriyor. Özellikle göğüs bölgesine detaylandırılan fırfırlar, hem hatları gizliyor hem de oldukça şık bir hava katıyor.

Pul Detayları

En çok tercih edilen tesettür plaj giyim modellerinden birisi de pul işlemeli tasarımlardır. Farklı renk seçenekleri de bulunan bu tasarımlar, deniz bonesi ile takım olarak satılıyor. Ayrıca bu tarz tasarımlarla, taşlı ya da pullu sandaletler son derece havalı duruyor.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!