Botlarımızı üst raflara koyduktan sonra sandaletlerimizi en gözde rafa yerleştirdik. İşte bu yazın habercisiydi. Ve tabiki sezonun en trend ve en güzel ürünlerini vitrinlerde görmeye başladık. Peki ya hangi parçalar bu yazı bomba gibi patlatıp, dolabımıza şahane görünüm katarken giydiğimizde herkesin gözlerini üstümüze geçecek ? Gelin onları inceleyelim.

Hepimiz üzerimize yakışacak, trendin en iyi görünümlü parçalarını istiyoruz. Geçtiğiniz senelerin aksine bu sene daha çok renkli ve canlı kıyafetler raflarda yerini aldı.

RENKLİ ELBİSE
Bunların arasındada satış ve alışı en fazla olan model, elbise moldelleri. Birbirinden güzel çiçek desenleri ve renkli dokunuşların yapıldığı bu elbiseler yazın ve çiçeklerin simgesi gibi.

OVERSİZE GÖMLEK
Modası hiç bir zaman bitmeyen ve kendini kombini patlatan parça olarak sevdiren gömlek tipi. Geçtiğimiz yıllardada çok kullanılan oversize gömlek bazen şort ve büstiyerle bazen dar ve mini elbiselerle bazen ise jean ve tişörtlerle bu yazda kullanılmaya devam edecek. Kombinler yapıldı ve satışlarına çoktan başlandı bile. Renkli ve dikkat çekici bu gömleklere olan talep artarak devam ediyor.

KOT ŞORT
Yazın hiç bir zaman geçmeyen modası kot şort pratik ve şık duruşuyla trenddeki yerini korumaya devam ediyor.

BEYAZ OVERSİZE TİŞÖRT
Kurtarıcı olarak bilinen kadınlar ve erkeklerin asla vazgeçemediği sonbaharın bitimine kadar eşofman, jean, kot şort, ve daha bir çok alt giyimle kullanılan beyaz oversize tişört sezona damgasını vurdu diyebiliriz.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!