Kategoriler: Yaz Kombinleri

2019/Yaz Beyaz Mayo Trendi

Hiç şüphesiz bu yazın modası “beyaz” diyebiliriz. Özellikle mayolarda kullanılan beyaz renk plajlara ayrı bir hava katıyor. Hele bir de bronzlaşmayı seven biri iseniz beyaz mayo en çok size yakışacaktır eminiz! Çünkü beyaz mayolar bronz tende çok daha kendini belli ediyor. Bu yazımızda sizler için beyaz mayo modellerini inceledik.

Bağlamalı Modeller

Beyaz bağlama detaylı mayolar enfes duruyor. Bu mayolardan piyasadaki mayo satan mağazalarda da bulmanız mümkün. Mayonuzu saç bandanası ya da çeşitli aksesuarlar ile zenginleştirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki bu tarz mayolar göbek sorunu yaşayanlar için gizleme görevi görmüyor.

Sade Mayolar

Eğer herhangi bir detay, süs vs. sevmiyor iseniz. Dümdüz beyaz mayolar tam size göre. Bu mayoların sade olduğuna bakmayın plajlarda çok göz alacağından eminiz. Mayonuzu hasır şapkalarla ya da bel çantalarıyla bile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca bu mayo modelini vücut tipiniz ne olursa olsun giyebilirsiniz.

Düşük Omuzlu Mayo

Yüzme anlamında rahatlık veren bir mayo olmasa da plajlarda göz kamaştırmak için mükemmeller. Özellikle omuzlarınız geniş ise sizin üstünüzde çok iyi duracaktır bu mayo modeli. Mayonuzu kombinleyecek bir şey yapmanıza da pek gerek yok çünkü üst bölgesindeki hareket sizi şık göstermeye yetecektir.

Kemerli Mayo

Kemerli mayo modelleri birçok kadın tarafından tercih edilir. Beyaz mayoya kemerin çok yakıştığını söylememiz lazım. Ayrıca mayonun kemerli olması demek belinizi çok daha ince göstermesi demektir.

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!