Kategoriler: Ayakkabı Kombinleri

2019 Yaz Ayakkabı Modelleri

Yaz mevsimi diğer mevsimlere oranla daha rahat, doğal ve salaş geçirilen bir dönem oluyor. Okulların kapanışı, işe verilen aralar, gidilen tatiller bunun en büyük etkisi denebilir. Sandaletler, terlikler, açık ayakkabılar bu rahatlığın simgesi haline geldi denebilir. Bunun yanı sıra aynı zamanda bu doğallık ve rahatlığı şıklık ile beraber sergileyen hanımlar da yok değiller.

Her yaz olduğu gibi 2019 yazına da doğallık rahatlık ve şıklık hakim oldu. Sizin için yaz aylarında tercih edebileceğiniz ayakkabı modellerinden bir galeri oluşturduk ve bunu rahatlıktan şıklığa doğru sıraladık.

Terlik modelleri

Yazın şüphesiz doğallığı en güzel yansıtan aynı zamanda da stili en iyi tamamlan terlikler… Bu yaz terliklerin daha fazla ortaya çıktığı ve firmaların da oldukça fazla terlik modeli ürettiği dikkatimizden kaçmadı. Hem şık ve klasik hem de spor olarak tercih edebileceğiniz birçok modelden söz etmek mümkün.

  • Şık ve Klasik Terlikler

Mini bir elbise ve ya şort tişört ile tatlı ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Yaz kombininizi küçük bir çanta ile tamamlayabileceğiniz harika bir seçenek olabilir bu tarz terlikler.

Belki biraz topuk?

Yazın katılmanız gereken bir iş görüşmesi ya da arkadaşlarınızla olacağınız şık bir gecede hafif topuklu terlikler neden olmasın dedik?

  • Rahat ve Spor Terlikler

Rahatlığı şıklığın bir parça daha önüne koyan ve spor bir stille güzel görünmeyi tercih eden kadınlar için de seçenekler yok değil.

Rahat ve spor olması klasik olarak kombinlenemez anlamına gelmez!

Rahat ve şık terlikleri çok şık bir şekilde klasik stillerine uyarlayan ve taşıyan kadınlar yok değil elbette…

  • Süslü ve Eğlenceli Terlikler

Rahatlık olsun ama süsümden ödün vermek istemiyorum diyen kadınlar için de sayısız birçok tercih söz konusu. Hemen her giyişiyle kombinlenecek çok eğlenceli terlikler de üretilmiş. 

  • Kapalı Terlikler

Her kadın ayağını sergilemekten hoşlanmayabilir. Fakat bu durum onların terlik kullanamayacağı anlamına gelmez. Her stili tamamlayacak kapalı terlik modellerinde de birçok seçenekten söz edilebilir.

Sandalet Modelleri

En az terlik kadar rahat ve hemen her kombini tamamlayacak sandaletler. Zaman ne kadar geçerse geçsin asla eskimiyor her geçen gün biraz daha farklılaşıyorlar. Terlik modasına uymak istemeyip sandaleti tercih eden ya da her ikisini de kullanmayı çok seven kadınlar için bu bölümümüz.

  • Açık Sandaletler

Şık ve klasik stilinizi tamamlayacak her kadının kuşkusuz tercih edebileceği birçok sandalet çeşidi mevcut. Açık sandaletler de bu çeşitlerden hemen hemen en çok tercih edileni denebilir. Bir arkadaş davetinde, doğum gününde ve ya günlük her şekilde tercih edilebilirler. Topuklu ve ya topuksuz her şekilde stilinize uyum sağlayacaktır.

  • Kapalı Sandaletler

Kapalı sandaletler daha ayakkabı gibi durduğu için günlük kullanımın yanı sıra davetlerde yaz düğünlerinde de sıklıkla tercih ediliyor. Eskimeyen bir modası olan kapalı sandaletler 2019 yılında da tercih edilen modeller arasında.

Her Mevsimin Vazgeçilmezi Sneakers

Yaz olsun kış olsun ben spor ayakkabımdan vazgeçmem diyen kadınları da unutmadık. Genelde en çok tercih edileni beyaz spor ayakkabı oluyor. Converse ve Vans özellikle yazın tercih edilen spor ayakkabı markalarının başında yer alıyor. Hemen her kombine uyum sağlayan ve rahatlık açısından da asla sorun çıkarmayan modeller mevcut.

Şeffaf Ayakkabılar

Özellikle 2019’da çıkan şeffaf ayakkabılar birçok kadının severek tercih ettiği bir model oldu. Kombinlere sade ve şık bir görünüm sağlayan şeffaf ayakkabılar minik çantalarla kombinlenebilir. 

Bohem Stili Tercih Edenler

Bohem stili tercih eden kadınlar yaz da olsa delikli ve ya deliksiz botlarla stillerini tamamlıyor. Kot, gömlek ve ya midi boy elbiseyle delikli veya deliksiz botları tercih ediyorlar. Bir hasır şapkayı ve bir hasır çantayı yanlarına almalarını da biz önerebiliriz…

Yaz Düğünlerinde Tercih Edilen Açık Topuklu Ayakkabılar

Yazın birçok çift yaza yakışır düğün davetleri veriyorlar. Birçok düğün için kır bahçeleri, sahiller gibi açık alanlar tercih ediliyor. Bu gibi durumlarda elbisenizi tamamlayacak en ideal ve en kurtarıcı tercihler topuklu açık ayakkabılardan yana oluyor. Hem geceyi hem de sizi kurtaracak ideal bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.

Yaz Gelinlerinin Tercih Ettiği Ayakkabı Modelleri

Yaz gelinlerinin 2019 yazında tercih ettiği ayakkabıları da bu yazımıza eklemeden bitirmek istemedik. Her gelin eşsiz olmak ve özel hissetmek ister. Fakat tüm gece ayakta olacağı için rahatlığa da dikkat edilmesini öneririz. Gelinliğin modeline göre değişebilecek olan ayakkabılar için sonsuz seçenek mevcut. Birkaç modeli bizler sizin için derledik…

Yazıyı beğendin mi? O zaman hemen duyur!